Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2008, 08:56   #29
tyler durden
Banned

tyler durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

( aşağıdaki saçmalamalar ithaldir. Yiğit Özgür'e teşekkürler, seviyorum seni abi )

babam mali müşavirdi, annemse ev kadını. sonra annem mali müşavir oldu, babam şoför. ben doğduktan sonra babam işi bıraktı, annem ağaca çıktı. ağacı teyzem kesti, teyzem suya düştü. suyu inek içti, annem dağa kaçtı. şaşkınlıktan hepimizin çanak çömleğinin patladığını hatırlıyorum.

boş zamanlarımda sinemaseverleri döverim .Çünkü çok severler sinemayı. kimse beni o kdr sevmedi.. bazen dünyaya bir timbör tın, bir akina temizhawa, bir firensiz zort hoppala hey olarak gelseymişim ne güzel olurmuş diyorum

iki kere evlendm. bu evliliklerimden iki tane karım oldu. ikisi de kız. isimleri vildanla burcu. boşandıktan sonra anneleri onları görmeme izin vermedi. ben de okey dedm.

çat pat ingilizce, nay nay almanca bilirim. derdimi anlatacak kdr italyanca, sevincimi paylaşacak kadar ispanyolca bilirim. bu arada japoncayı söküp farsçaya takmak için uğraşıyorum...

--------------------------------------------------------------------------

-Başın sağolsun Kadir Abi baban ölmüş..
-Evet sorma çok ani oldu beklemiyorduk.
-Nerde şimdi?
-Bilmiyorum, aniden ölünce şaşırıp tuttum attım dışarı.
-Ne
-Annecigimin de kalbi dayanamadı, Hoop onu da arka odadan degaj yaptım..
-Oo-oldu abi, gidiyim artık ben..
-Dur kapıya kadar bi geçiriyim..

not: üstteki iki adet saçmalama Yiğit Özgür'e aittir, eee biliyorum nolmuş aynı nottan en üstte de varsa

Sen her şeyi biliyorken,
Ben her şeyi göze almışken,
Sana uzaktan kıvranmak,
Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin!
tyler durden Ofline   Alıntı ile Cevapla