Klavyenin içini temizlerken düşünecek çok vakti oluyor insanın...gariptir ama gerçektir...kulak temizleme çubuğu icadıyla daha verim alınıyor nacizane tavsiyemdir.o çubuk düşüncelerinize katkı da bulunmuyor sadece yanlış yerde kullandığımdan öyle bir anlam çıktı sanırım...demek ki klavye temizlerken düşünmeye çok vaktim oldugundan ve bu vakti olabildiğince iyi değerlendirdiğimden yani fazlaca düşündüğümden olacak,cümleleri böyle yanlış yerde kullanıyorum.en iyisi mi siz günlere bölün bu temizlik işini..ya da klavyenizin üstünde tost yemeyin...İlla yiyeceğim diyorsanız da üstüne bir gazete serin ya da tabak alın altına...Benim gibi Erol Taş edasıyla girişmeyin..ki eminim Erol Taş'da rol icabı öyle girişiyordu o tavuk butlarına..normalde sanmıyorum öyle yesin eş,dost,aile arasında..gerçi filmde,haydut arkadaşlarının yanında yemeğe öyle abandığından aile ortamında nasıl yediğini kestirmek güç...ama yok yahu film icabı işte...hem bir keresinde Cankurtaran' da ki kahvesinde görmüştüm çay içişini gayet normaldi.Hem ayrıca o sadece filmlerde öyle kötü adam rolündeydi gerçekte öyle değildi ki.Seni seviyoruz Erol ağabey...Senden sonra hiçbir iyi adam kendinden nefret ettirecek kadar kötü adam rolünü iyi oynayamadı...Mekanın cennet olsun
__________________ Sen her şeyi biliyorken, Ben her şeyi göze almışken, Sana uzaktan kıvranmak, Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin! |