Alıntı:
tekaşkımbjk_03´isimli üyeden Alıntı
şimdi biletixle görüştüm sadece şurda 15-20 bin kişi gelir diye direten beşiktaşlılığından şüphe ettiğim insanlar için beşiktaşa ayrılan bölümün tamamının bittiğini soytledi artık staddan da istanbul tarafından bilet alabileceksiniz dedi biletix deki adamda beşiktaşlıymış şuanda sistem olarak göremiyorum dedi artık fazla konuşmayın lütfen o 15-20 bin diyenlere inat 40 bin artık garanti ve stadın onunden alacakllar ise daha sayımıyor. |
kardeşim anlatamayız buradaki insanlara az önce yazanlardan biri 50.000 bin beklentisi oldu diyor.anlamayacaksınız yine de belirtelim 8 maçımız var 3 'ü deplasmanda bugün hava güzel stad kapisetesi 80.000 şampiyonluğun en büyük adayıyız gibi şeyler bırakıyorum beşiktaş taraftarı takımına her türlü şart ve ortamda koşulsuz destek verir,mücadele eder,takımını yalnız bırakmaz,vefakardır,gururludur vs. aklıma hemen gelen sloganlarımız ÇOK SEVDİK BE ABİ , BİZ SENİ SEVİNMEDİK İÇİN SEVMEDİK,ÖLÜM HER NEREDEN VE NASIL GELİRSE GELSİN MEZARIMA SİYAH BEYAZ GÜLLER ATILIP MEZARIMA BEŞİTAŞIM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM YAZILICAKSA BÖLE ÖLÜM HOŞ GELSİN SEFA GELSİN ,ASİ RUH gese-febe maçlarında bilet bulamamaktan maça girememekten şikayet ediyorsunuz bazı arkadaşlarımız maç seçmeye skorlara göre yorum yapmaya dewam edin, beşiktaş emekçileri,gönüllüleri ve sevenleri bu maçta o stadı dolduracak.
sizlerden ricamız maç saatine kadar negatif yorumlarınızı bu sayfaya taşımayın
SİYAH-BEYAZ ATKIMIZLA, SEVDAMIZ ADINA,VEFAMIZ UĞRUNA,YİNE DÜŞTÜK YOLLARA, İNANMAYANLARA İNAT SALDIR BEŞİKTAŞIM