Bobo ve Ertuğrul......... | | bence belediye macinin kaybedilmesinin bas sorumlulari bobo ve ertugrul. bobo nun yapdigi harekete fazla söz gerekmiyor sanirim. böyle zor bir macta ve bundan sonra oynanacak en önemli iki mac varken böyle sacma sapan görülen kirmizi karta fazla söz gerekmiyor. bu hareketi bobo ya yakistiramadim.
anliyamadigim bir baska konu ise ertugrul saglam in maca yaptigi hamleler. aslinda hamle filan da yoktu ya....öyle seyrediyor benim gibi. ya be kardesim insan birseyler yapar. mishal holosko yu orta ya bobo nun yerine cekebilirdi. ama sanki antrenör yokmus gibi disardan bir direktif gelmiyormus gibi hic birsey i degistirmeden maci bitirdik. simdi burda böyle yap söyle yap demicem. ama antrenör sen böyle anlarda hamleni yapmak zorundasin. hicbir sey yapmayip seyredirsen elestirilere katlanmak zorundasin. adamlar degisiklik üstüne degisiklik yapiyor biz on kisi olmamiza ragman 85 e kadar ayni kadro devam ediyoruz. bunun ne mantiga uydugunu bana söyler misiniz? allah askina ben anliyamiyorum. cok yazik oldu cok. bobo da takimina en büyük kallesligi yapti. yaziklar olsun sana bobo....
Konu inspekta tarafından (22-03-2008 Saat 21:03 ) değiştirilmiştir..
|