bugüne kadar yapılan hakem eleştirilerine "kendi işinize bakın" diyerek karşı çıktım ama artık işin de sınırı var, bobo'nun hareketi kesinlikle kırmızı kartlık değildi ve bu konuda kimseyle tartışmam, kendisine ısrarla sarılan rakibini 2 kez itiyor ve 2 hareket de eşdeğerde, ingiltere liginde sarı kart bile çıkmayacak bir pozisyonda kırmızı kart geldi, hakemin görevi açık aramak değildir, sahadaki oyuncuları sakinleştirip oyunu devam ettirmektir, ayrıca bu sezonki 7. kırmızı kartımızı görmüşüz, daha geçen haftalara kadar eleştirilmiyor muydu bu takım kız gibi oynuyor diye, niye fair-play tablosunun en altındayız, son yıllarda birşey icat ettiler; "hakem gösterse birşey diyemezsin", nedense gösterme tarafı bize göstermeme tarafı başkalarına işliyor, ertuğrul sağlam'a ilk defa bugün kızdım, maç sonu bobo'yu suçladığı için, geçen hafta toraman'ın atılışını hep birlikte gördük, ne oldu, herkes sustu, bu hafta delgado'ya yapılan hareketle toraman'ın kırmızı kartını bi kıyaslayalım, hangisi ağırdı, yok ya ben de koptum artık, benim gibi hakem tartışmasından nefret eden birisi de bunları söylüyorsa işler vahim, tekrar söylüyorum bobo'nun hareketine kırmızı kart göstermek açık aramakla eşdeğerdir... |