Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2008, 00:00   #6
Sercanbjk
 
Sercanbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ıÜüMaalesef kaybettik,aslında yi başlamıştık maça ancak İstanbul daha sonradan ortak oldu,çok mücadele etti hakemin kararları kırmızı kart belki haklıydı ama Belediyeli oyuncu Bobo`yu tuttu iteledi her şeyi yaptı ona hiç bir şey vermedi. Bir anlamda istedikleri oldu Beşiktaş`ı şimdilik liderlikten ettiler. Önümüzdeki hafta takımlarına ve soylarına soplarına İnönü`de çakıp alayını ağlatarak göndericez evlerine. Kötü oynadık,10 kişi oynadık,takımda eksik zaten gırla gidiyordu,ama yinede kazanmamız en azından puan almamız gereken bir maçtı. Hakem takdir haklarını sürekli Belediye`den yana kullandı.
Defansa eleştiriler var evet,ama sakatlar cezalılarda var,Ertuğrul Hoca`nın elindeki kadroya göre daha iyi bir defans dizilişinin çıkması imkansızdı,maçın yıldızı yine Holosko`dur sahada adam gibi bir şeyler yapan tek oyuncuydu. İnönü`de sahaya çıkacaklar adam gibi oynuyacaklar,Fener`i yenecekler,biten hiç bir şey yok her şey devam ediyor,Fb Gs bir birleriyle oynucak daha çok puan kayıpları olur,ümitsizliğe kapılmamak lazım,önümüzdeki bütün maçları alırsak yine şampiyonuz.
ıÜüİki haftadır bariz medya saldırıları,Beşiktaş`ta kriz haberleri,Trabzonspor maçında hazırlanan zemin bu gün kendisi gösterdi. Hakem her ne kadar haklı da olsa Belediye`li oyuncunun yaptıklarını cezalandırmalıydı Bobo`nun pozisyonunda.Diğer takdir haklarını genelde Belediye`den yana kullandı. Defansımız ümit vermiye bilir,ama ne kadar sakatlıkların olduğu,Cisse,Baki,Toraman,Kurtuluş,bunlar olsa bu kadar dağınık olmuyacağını düşünürsek,daha iyi olabilir.
10 Kişi oynadık maalesef kötü oynadık ve kaybettik,şimdi maç topicine bakıyorum eleştiriler gırla gidiyor. Ben diyorumki son 7 maçı kazanırsak şampiyonuz,neye dayanarak diyorum biliyormusunuz.Bence bu derenin altından daha çok sular akar,Gs Fb ikiside zorlu maçlarını henüz oynamadı,önümüzdeki hafta İnönü`de Fener`i yendiğimiz takdirde 6 maçımız kalıyor,hepsini kazanırsak şampiyonuz,bence ipler yine bizim elimizde,bu takım 12 maçta 11 galibiyet aldı,üstlerine gitmeyelim sahip çıkalım,henüz biten bir şey yok umutsuzluğa kapılmayalım.
Rakiplere baktığımız zaman,Fb dün ilk atmış dak.Gs son maçlarda ne yapıyor,çokmu iyiler,hayır! Belediye gibi bi takıma 10 kişi oynuyorsunuz,bu takım 3 büyük takımada kaybetmemiş,bahane değil elbet,yalnız tek istediğim sizlerden desteğe devam etmek.
BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK İNANIYORUZ.!!!
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
Sercanbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla