Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2008, 08:10   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sessiz tepki!

Sessiz tepki!
Click the image to open in full size.

Maçı federasyon başkanı Hasan Doğan'ın yanında izleyen Yıldırım Demirören, Bobo oyundan atılınca yerinden kalkıp arkaya geçti ve bir daha dönmedi.
23.3.2008



Hava bir anda değişti
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’den sessiz protesto. Şeref Tribünü’nde karşılaşmayı Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ile birlikte izleyen Demirören, başlarda oldukça neşeliydi. Ancak 42. dakikada Bobo’nun rakibine dirsek attığı gerekçesiyle kırmızı kart görmesiyle hava değişiverdi. Kartın haksız olduğunu düşünen Demirören, yerinden kalkarak, içeri gitti. İkinci yarı Başkan’ın yerine döneceğini düşünenler yanıldı.
Kenan Öner’i gönderdi
Çünkü Yıldırım Demirören, Hasan Doğan’ın yanına genel sekreter Kenan Öner’i gönderdi. Kendisi ise onların hemen 3-4 koltuk arkasındaki boşluğa gidip, ikinci 45 dakikayı ayakta seyretti. Devre arasında Siyah-Beyazlı idareciler yayıncı kuruluşun yayın odasına gidip, tartışmalı pozisyonu bir kez daha görme fırsatı buldu. Bu arada Beşiktaş’ın internet sitesinde de hakemin ağır bir kararla Bobo’ya kırmızı kart gösterdiği belirtildi
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla