Alıntı:
Sercanbjk´isimli üyeden Alıntı
Anlamıyorum sanki lider olurken süper top oynuyorduk her maçı 5 farkla 6 farkla alıyorduk,maç öncesi şampiyonluk nağraları atanlar bir anda döndüler şimdi. Beşiktaş`lılık bumudur,adam doğru söylüyor Fenerbahçe`yi yenip yeniden lider yada ikinci olacağız,Gs de elbet puan kaybedecektir. Önümüzdeki maçları alırsak ben şampiyon olacağımıza eminim. |
Aynen katılıyorum,yenerkende yenilirkende iyi futbol beklemeyelim dedik zaten.Bu zamana kadar iyi futbol oynamadık bundan sonra oynamasakda olur.Sadece neticeye bakarız,dünkü netice bizi üzdü ama sadece bu kadar...Halada hakem faktörü olmasa o maçıda alacağımızı düşünüyorum.Oynanan futbol onu gösteriyordu, o kadarda kötü değildik çünkü.Daha kötülerini görmüştük ve kazanmıştık o maçları.Maçı hakem kazandırmıştır belediyeye bence...Haftayada Ertuğlul hocanın emin konuşmasından doğal ne olabilirki?Gs'ı yendiğimiz gibi onlarıda İnönüye gömeceğiz diyor,bunda ne var.Güven çok iyi bir şeydir helede bu tür maçlar öncesi.Ertuğlul hocaya katılıyorum,fbyi devirip onların önüne geçeriz...Liderlikte Gs'ın kaybedeceği puanlara kalmış...