bobo sinirinin kurbanı olmuştur aynı olayı sarı renklilereden bir oyuncu yapsa acaba bu kadar kolay kart çıkarmıydı. ligin en az faul yapan takımı nasıl oluyorda bu kadar kırmızı sarı cezaları çok oluyor düşünün bir kere
kezman dirsek atığı bir maç vardı hatırlayın kırmızı görmesi gerekirken lütfen sarı gördü ama söz konusu bobo olunca kırmızı
hakemler ne yazıkki siyah beyazlı forma lehine ise olay görmezden geliyor ama aleyhine olunca görüveriyorlar
bobo attığı gollerle bizi çok sevindirmiştir. bir hata yapmıştır kendini yere atıp penaltı kazandırmak yerine dürüst davranmıştır. bilememiştirki karşısındaki denyo oscar adayı bir artis olduğunu
bobonun kaç kartı vardır şimdiye kadar hiç bir rakibine ters birşey yapmışmıdır o zaman kezmanın her maç atılması gerekir hayatımda gördüğüm en çirkef insandır kezman
ayıp arkadaşlar boboya kızabilirsiniz ama bu kadarda yermek olmaz
ayrıca ben boboya değil hakeme kızıyorum boboyu fb maçında oynatmamak için herşeyi yaptı eğer nobre zan ve diğer ceza olması gereken topcularımız birşey yapsa açımadan sarıyı gösteriridi
ş.l. hatrına bu sene fb yi götürmek istiyorlar fbnin maçları zorlaşıyor oysa bizimkiler kolaylaşaçak belki ş.l. bile gidemeyecekler diye bizi eziyorlar gs zaten hakemlerin korumasında
uyanın artık semih boşuna o lafı söylemedi lideriz demedi
ben çok iyi hatırlıyorum fbliler 8 puan öndeyken şampiyon olacağız diye sırıtarak gazetelere demeç veriyorlardı sonrası malum
azize bir işler beceriyor bosuna klubler birliği başkanı olmadı
bizim kendimizden başka bir güvencemiz yok takıma sahip çıkalım ve sadece Allaha sığınalım
aç gözlü hakemler bizimle uğraşıyorlar rakiplerimiz bize aslan kesiliyor fbnin son haftalarda attığı gollere bakın bir kişi marke ediyormu sağında solunda biroyuncu varmı
sadece şunu söylemek gerekiyorki her şerde bir hayır vardır bu maçta öğle olur inaşallah şerden hayırlar çıkar inşallaH
__________________ gidin ya d&d |