Sapla Samanı karıştırmamak | | 1-Beşiktaş takımının belli bir oyun sistemi yoktur.Takım olarak rakiblerine bugüne kadar hiç bir oyunu kabul ettirememiştir;Ancak takımın hırsı,arzusu ve bazı maçlarda yıldız oyuncularının bireysel çabası şu anda ki konuma getirmiştir.
2-Bu takımın hakkı sezon başından beri hakemler tarafından yenilmektedir;Ancak Tello, A.Tandoğan,İ.Toraman ve Bobo salakça kartlar görerek takımı resmen sabote etmişlerdir,haklıya haklı ,haksıza haksız.
3-Yönetim gerçekten çok iyi niyetlidir ve her türlü fedakarlığı yapmaktadır;Ancak yönetimsel beceri olarak çok zayıf olduklarından Beşiktaş'ın haklarını koruyamamaktadır.Onun için malasef artık gitmeleri gerekmektedir.
4-Ertuğrul Hoca çok iyi niyetli,sağlam karakterli,düzgün bir insandır;Ancak bilgi,tecrübe ve karar verme aşamalarında ki eksikliği gideremediği için takım her hafta ya ipten dönmekte veya ipte sallanmaktadır.Zaten hocanın eksikliklerini buradan yazmaktan bıktık,usandık
4-Bu takım bu yıl oynadığı İnönüde ki Marsilya,Liverpol ve Gese maçlarında normale yakın bir futbol oynamıştır,Ancak bu hafta ki Fener maçında bu 3 oyun yerine,bu sezon oynadığı herhangi bir maçında ki futbolu oynarsa beraberliğe yatıp,kaşkıp dua ederiz.
Yani herkes canla başla bir şeyler yapmak istemektedir ve bu alkşlanacak bir durumdur.Ancak kapasiteleri yetesiz olduğundan sadece bir yere kadar başarılı olup,bir yerde tıkanmakadır.Onun için bu takımın yanından şansın ayrılmaması gerekir
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ.
Konu tomasin tarafından (23-03-2008 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir..
|