23-03-2008, 21:10
|
#19 |
Tecrübe Puanı: 18  | Alıntı: kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Boboyu beşiktaşa ihanet etti diye suçlayanlar var,rüştünün fb maçında oynamamak için bilerekten sakatlandığını ileri sürenler var.Hala akıllanmadılarmı bunlar merak ediyorum,cordobayı maç sattı diye suçlayanlar şimdi yaptıklarının cezasını çekiyorlar mesela,4 sene boyuncada hem çektiler hemde bize çekirtirdiler...Bu kadar kolaymı maçı sattı,takımına ihanet etti demek.İhanet etti dediğiniz adam Beşiktaşın en golcü oyuncusu durumunda.Gol krallığına gidiyor yani,afedersiniz adam gerizekalımı kırmızı kart görsün de 3-4 hafta sahalardan uzak kalıp gol krallığı yarışında geri kalsın.Veyada yaşayacağı ilk şampiyonluğu elinin tersiylen itsin.Gerçekten ilginç geliyor bana bu ithamlar,bobo pacscal nouma gibi gitti adama tokatmı attı,kafamı attı,tekmemi attı merak ediyorum.Pascal onları yaparken alkışlayan bizler değilmiydik,takımına ihanet etti diyormuyduk o zamanlar.Bırakın ihaneti,adama hasta oluyorduk.Ama şimdi Bobo yapınca,hemde tamamen hakemin hatalı olduğuna inandığım bir pozisyon sonrasında Boboyu astık kestik.Gerçekten yazık!!! |
imza....
O kadar maç kurtardı... şimdi hakkında düşünülenlere bak... bu mudur bir beşiktaşllıya yakışan vefa!!!
İNADINA BOBO!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |
| |