Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2008, 13:48   #19
lepido

lepido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o zaman adama tiganayı niye zorla yollattınız die sorarlar. Bırakın bu işleri Ertuğrul istediği adamlar alındı demek son derece yanlış. Adam ön libero ve tecrübeli bir defans istiyordu Gordon gibi daha tecrübe eksiği olan bir adam geldi ve ön liberoya da takviye yapılmadı. Bunlar olsa zaten şimdi bu konuşmalar da olmayacaktı. Hatta ertuğrul ön liberodaki eksiklikten dolayı kasımpaşadan bir adam istedi onu bile almadılar. Şimdi koray nie yollandı geyikleri yapılıyor. Adam koray ı yollarken ön libero alın die istekde bulundu yönetimden bu alınmayınca kabak ertuğrula patladı. Hoca değiştirmeyle karınca boyu mesafe katedemiyeceğiz anlayın bunu artık...
kardeşim sen istediğin kadar dil dök, anlamazlar, en kolayı teknik adam gitsin, o kadar, sonra sorulunca da sabrettik derler, neyine sabrettiniz, o sabrettik dediğiniz andan beri kaç teknik adam değişti ben bile unuttum, o isimler ertuğrul sağlam'a dediğiniz gibi hep mi küçük hocalardı-bu sizin söyleminiz tabi-yönetim zaten hep futboldan bihaber taraftarı dinlediği için bu günlere geldik, umarım artık biraz olsun nasibini almışlardır da şu gerçek istikrarı sağlayabilirler, ertuğrul sağlam bu takımda minimum 5 yıl kalmalı, yoksa dah çok yıl aynı filmi izleriz, burada teknik adam kıyımı yaparız...
lepido Ofline   Alıntı ile Cevapla