Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2008, 17:32   #1
Sercanbjk
 
Sercanbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Futbolcusuna Mektup

Yürek denilen şey sadece vücuda kan pompalamaya yarayan bir organ değildir ARKADASLAR..!!

Büyük Beşiktaş takiminin oyuncuları sözlerim sizleredir..
Giydiğiniz o forma, sadece SIYAH&BEYAZ bir bez parçasından ibaret değildir.

105Yil öncesinden bugün, dünyanın en şanslı oyuncuları olan sizlere gecen kutsal bir emanet, kalan kıymetli bir mirastır.

O Formanın ardında koskoca bir mazi, şan, şeref, onur, gurur hak, adalet ve milyonların sevgisi vardır.
Kaybedilen toprakların yası, sehitlerin kanı isçinin emekçinin alın teri vardır.

Bu yürek denilen şey, bizlerde yani bu takımın taraftarlarında da vardır.
Belkide yeryüzünde hiçbir takıma nasip olmayacak bir kitle önünde oynuyorsunuz öyle bir kitle ki haykırdığında ses duvarını aşan yağmur, çamur dinlemeden her şartta her koşulda sizlerin sevgisini ve menfaatlerini kendinden önde tutan rakip takımların hatta dünyanın bile gıpta ettiği uğrunuza ölmeyi bile göze alan… Sevinmek için Sevmeyen..
BeşiktaşlılığıBabasından miras değil, evladına olan borcu” olarak gören bir kitle.

Beşiktaşlı olmanın hele hele ki Beşiktaş’ta forma giyiyor olmanın ayrıcalıklarını ve erdemlerini yazmaya devam ediyor olsam sonu gelmek bilmeyen bir yazı olurdu.

İçinizden bazıları nerede, nasıl bir camia içerisinde olduğunun farkında değil galiba bizler her şeyden önce oyuncumuzun sahada mücadele etmesini, formasını ıslatmasını kazanma hırsı göstermesini, şampiyonluğa inanmasını bunu bir tutku gibi görmesini ve peşinden koşmasını istiyoruz. Yeter ki mücadele edin “Kaybedin hiç önemli değil ama Yenilmeyin” bitiş düdüğü çaldığında sahayı elinden geleni yapmış her şeyini vermiş belki kaybetmiş ama başı dik insanlar olarak terk edin.

Fenerbahçe maçı öncesinde lütfen biraz daha düşünün, nerede olduğunuzu özlenen ve kıyısına kadar gelinen şampiyonluğu ne kadar istediğinizi..

Tıpkı Hacca gitmeye karar veren karıncaya “Bu ayaklarla zor gidersin?”dediklerinde..karıncacında“Gidemesem de yolunda ölürüm”dediği gibi.
Yüreğinizi ortaya koyun mücadelenizi verin terinizin son damlasına kadar akıtın ve Şampiyon olun, olamasanız da uğrunda ölün… Bizleri bunu gerçekten istediğinize ve elinizden geleni yaptığınıza inandığımızda kaybetseniz de yenilmeyecek ve sahayı alkışlarımız arasında başınız dik terk edeceksiniz..
Bizlere Şampiyonluk hediye edin çünkü bunu gerçekten HAK ediyoruz..

Yürek denilen şey sadece bir organ değildir Arkadaşlar..!!!
Yüreğinizi ortaya koyun “Şeref’inizle oynayın Hakkı’nızla Kazanın”
O zaman ÖL! Deyin Ölmeyeni ……………..


( ALINTIDIR )

NOT : BU YAZI TARAFTAR OKUSUN DİYE DEĞİL,OYUNCULAR OKUYUP BİR ŞEYLERİN FARKINA VARSINLAR DİYE YAZILMIŞTIR,KLÜBE MAİL YOLUYLA BUNU SAĞLAMAK BİZLERİN ELİNDE VE BU FORUMDA BU KİTLE VAR.. NAPIYORUZ NAPIYORUZ ? MAİL ATIYORUZ.!

MAİL ADRESİ KLÜBÜN : [email protected]
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..

Konu Sercanbjk tarafından (24-03-2008 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir..
Sercanbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla