Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2008, 06:23   #1
sapikest
Guest

sapikest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Angry yeter artik herkes okusun...

Bu hafta herkes bizi yerden yere vurdu, herkesin moralini cokerttiler..Helal olsun medya buakdar belli ettiler bizim sampiyon olmamizi istemediklerini... bugune kadar sayisiz mac kurtaran boboyu olsun o maclarda takimin basinda olan ertugrul saglami yerden yere vurdular... yada 7 hafta sonra olurda sevas macinda yada bursa macinda tek farkla yenersek ve bu golu bobo atarsa ve bu gol bize SAMPIYONLUGU getirirse ne yazicak bu medya??? hepsi cikip tek tek ozurmu dilicekler ertugrul saglamdan olsun bobodan olsun...ya SIZLER BESIKTASLIYIM diyipde bu kotu gununde BJK nin yaninda olmayan forumu paylastigim arkadaslarim..ya sizler?? sizler ne diceksiniz?? boboyu kotuluyenler bu takim onun goluyle sampiyon olursa sizler ne diyceksiniz???? uyanin millet uyanin bu medya bunu yapmaya calisiyor bizi bir birimize dusurmeye uyanin artik...gecen hafta sonu ne oldu IBB ye kayip ettik, formami giydim evden oyle ciktim kimsede agzini acip bir laf atamadi atanada BEN BJK TARAFTARIYIM demem yeterliydi....bizler deilmiyiz IYI GUNDE KOTU GUNDE diye yemin eden, takima destek cikmaya soz veren??? neredesiniz simdi??? eger o maci alsaydik hepiniz positive yazardiniz ya simdi?? herkesi yerden yere vuruyosunuz...biz bu kadroyla bu boboyla bu ertugrul saglamla gelmedikmi buraya kadar??? BJK taraftariyim diyen elestirmesin su takimi artik..YAZMASIN BU FORUM a...yeterbe milletin moralini iki kurusluk etttiniz...UYANIN ARTIK UYANINDA SU TAKIMIN ARKASINDA DURUN...LIG BITMEDI...