Beşiktaşım Anadolu kulübü mü? | | Beşiktaşın geçen sene yaptığı transferlere ve gelecek sezon için çıkan transfer haberlerine bakıyorum ve gerçekten çok üzülüyorum...şu anki kadro çok kalitesiz ligde bu duruma kadar geldilerse üzerlerindeki kutsal forma sayesinde, transfer haberlerinde bir tek yıldız isim geçmiyor 23-24 yaşlarında tecrübesiz gençler geleceğin yıldız adayı denilerek alınmak isteniyor biz gençlerbirliği yada gaziantep miyiz futbolcuyu yldız yapıp satalım...gençlerin durumu ortada bobo geldi yıldızı parladı ve gitmek istiyor takımda lider bir oyuncu göremiyorum Sayın Yıldırım Demirörenin başkanlığındaki beş sene içinde hiçbir yıldız ftbolcu alamadık ve saçma transferlerle kulüp büyük borçlara girdi...eğer başkanımız ve sizler diyorsanız ezikbhçe bizden daha büyük anelka,ortega,alex,robeto carlos,kezmanı alıyor transferde ronaldo,henry,shevchenko isimlerini düşünüyor bizse fenerbahçe eskileri rüştü ve mehmet yozgatlıyı alıyor serhatı trnsfer etmek istiyorsak benim söyleyecek bir sözüm kalmıyor...ertuğrul sağlam kariyerinin başında ve yıldız futbolcu alınmasını kendi istemiyor çünkü daha rico ve nobre gibi topçulara dahi sözünü maalesef geçiremiyor..bizi kötü günler bekliyor bu transfer politikaları ile eze eze şampiyon olmamız zor
__________________ |