Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2008, 16:37   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'a müjdeli haber

Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından bugün yaptığı antrenmanla sürdüren Beşiktaş'ta, sakatlıkları geçen Cisse ve İbrahim Kaş'ın takımla birlikte çalışması yüzleri güldürdü.

Ligde son 4 maçtır forma giyemeyen ve siyah-beyazlıların ön libero mevkisinde sorun yaşamasına neden olan Cisse ile son 3 maçtır sakatlığı nedeniyle oynayamayan İbrahim Kaş'ın tıbbi açıdan hazır oldukları ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın görev vermesi halinde Fenerbahçe derbisinde forma giyebilecekleri kaydedildi.

Bu arada, bugünkü antrenmanda sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren ve takımdan ayrı özel çalışmalara tabii tutulan Rüştü Reçber ile Gökhan Zan'ın da Fenerbahçe derbisine yetiştirileceği bildirildi.

-ANTRENMAN YAKLAŞIK 2 SAAT SÜRDÜ-

Siyah-beyazlıların BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanı yaklaşık 2 saat sürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki çalışmaya ısınma ve pas çalışması ile başlayan futbolcular daha sonra dar alanda çift kale maç oynadı.

Antrenmana çocuğu hasta olduğu için izin verilen Schildenfeld ve milli takım kamplarında bulunan Serdar Özkan ile Slovak futbolcu Filip Holosko katılmadı.
Holosko'nun, Fenerbahçe derbisi nedeniyle, milli takım kampında teknik direktöründen kendisini hazırlık maçında oynatmaması isteğinde bulunacağı öğrenildi.

-BASINA KAPANDILAR-

Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe derbisi öncesi basına kapılarını kapadı. Son olarak bugün basına açık antrenman yapan siyah-beyazlılar, yarından itibaren çalışmalarını basına kapalı olarak gerçekleştirecek.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla