Alıntı:
neilblack´isimli üyeden Alıntı
arkadaşım sen bu söylediklerine inanıyor musun yoksa Beşiktaşı çok sevdiğinden gerçekleri görmek mi istemiyorsun??? şampiyonluğa oynayan bu futbolcular değil üzerlerindeki değeri ölçülemez formalardır... büyük takım yıldız futbolcu alır anadolu kulüpleri ise yıldız adayı diye gençleri alır sana soruyorum beşiktaşın son 5 senede yıldız adayı olarak transfer edip verim aldığı bobo harici bir oyuncu söyle...şu anki durumumuzla arsenal,porto ve ajax kıyaslanamaz adamların zaten oturmuş kaliteli kadroları var her sene bir iki genç oynatabilirler bizse takımı tecrübesiz gençlerin üzerine kurmuşuz...son bir soru beşiktaşın saha içindeki lideri yada abisi kim?tecrübesiz ve istikrarsız delgado mu fenerbahçe eskisi rüştü mü yoksa akıllara zarar ibrahim üzülmez mi |
ben bu söylediklerime sonuna kadar inanıyorum. son 5 senedeki yıldız adayı futbolculara gelince serdar kurtuluş,ibrahim toraman,bobo,holosko, daha saymama gerek yok bu adamların hepsinin bugün avrupada piyasası var ve takımlarına çokta iyi katkıları bence çok iyi saha içindeki lider oyuncuya gelince sana katılıyorum evet bi lider yok ama diğer yazdıklarında sana katılmıyorum.