Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2008, 21:17   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Madrid'in yeni prensi

Madrid'in yeni prensi

Real Madrid'de Klass Jun Huntelaar sesleri yükselmeye başladı. Uzun bir süreden beri gündemi meşgul eden Real Madrid - Huntelaar flörtü, Bernd Schuster'in açıklamalarından sonra yeni bir boyut kazandı.
Gelecek sezonun kadro çalışmalarına şimdiden başlayan Real Madrid'de teknik direktör Bernd Schuster, transfer listelerinin başındaki ismin Hollandalı yıldız Huntelaar olduğunu açıkladı. Alman teknik adam yaptığı açıklamada "Huntelaar her takımın kadrosunda görmek isteyeceği bir isim. Hollanda futbolunda bu tarz yetenekli futbolcular yetişiyor. Bunlardan üçünü zaten şu anda kadromuzda barındırıyoruz. Huntelaar'ı da gelecek sezon kadromuzda görmekten büyük bir mutluluk duyacağız" dedi.
Real Madrid ile transfer söylentilerinin ayyuka çıkmasından sonra bu konuda bir açıklama yapan Huntelaar ise "Real Madrid'in benimle ilgilenmesi gerçekten mükkemel bir haber. Ancak Ajax ile 2010 yılına kadar sözleşmem var. Sezon sona erdikten sonra hem benim hem de Ajax için en iyi kararı vereceğim" dedi.
Hollanda'da Ajax forması altında efsane olmaya adım adım giden Huntelaar, bu forma altında çıktığı 113 maçta 90 gol atma başarısı gösterdi. Klass Jun Huntelaar, 30 haftası geride kalan Hollanda Ligi'nde 28 golle gol krallığı yarışında zirvede bulunuyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla