Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2008, 08:04   #1
ozlem
 
ozlem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
yattarayı aldık

'Yattara'yı aldık'
Click the image to open in full size.
Beşiktaş Menaceri Sinan Engin bomba transferlerini açıkladı... Siyah-Beyazlılar, 'Holosko taktiğini' kullandı, Gineli yıldızla her konuda anlaşma sağladı. Böylece transferde bir adım öne geçen Kartal, Trabzonspor'u ikna etmek için de kesenin ağzını açtı.
26.3.2008



‘Holosko’yu nasıl aldıysak...’
Ertuğrul Sağlam ve öğrencileri, Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesine devam ederken; Yıldırım Demirören ve kurmayları da gelecek sezonun takımını kurmaya başladı. Genel Menacer Sinan Engin yakın çevresine, 2008-2009’da Siyah-Beyazlı formayı giyecek bomba ismi açıkladı: İbrahima Yattara... Engin, ‘işin nasıl bittiği’ şeklindeki soruyu da şöyle yanıtladı: “Holosko’yu nasıl aldıysak, Yattara’yı da öyle aldık...” Buna göre; Kara Kartallar, ismi Galatasaray ile de anılan Gineli yıldızla maddi koşullar da dahil olmak üzere her konuda el sıkıştı ve Manisaspor gibi Trabzonspor Kulübü’nü de ikna etmek için kesenin ağzını ardına kadar açtı.
Bobo gidiyor, Milan geliyor
Yattara, bir süre önce, “Çocuklarımın Fransızca eğitim alması için gidebilirim” diyerek ayrılığa yeşil ışık yakmıştı. Trabzon’da böyle bir okul bulunmadığı için sıkıntıya düşen yönetim ise 1 yıllık opsiyonu olan Gineli’ye, 2012’ye kadar sözleşme uzatmayı ve tavan fiyatı (Minimum 1 milyon dolar) teklif etmişti. Ailesi için son kararını Beşiktaş’tan yana kullanan Yattara, gelecek sezon Türk statüsünde forma giyecek. Kartal’da bir diğer flaş gelişme de Bobo’da yaşandı. Marsilya ve St.Etienne’nin istediği Sambacı’yı gönderme kararı olan yönetim, Sağlam’ın bizzat gidip izlediği Standard Liege’in Sırp yıldızı Milan Jovanoviç ile anlaştı.
ALİCAN ESENCİ



Bu haber 5386 kez okunmuştur.
ozlem Ofline