Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2008, 08:28   #53
tacicool
 
tacicool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
BLACKS-EAGLESS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım sen hakkaten futbolun " f " sini bilmiyorsun ya da bizle dalga geçiyorsun ya da birileri bjk taraftarına nifak sokmak için yolladı seni .

Yav diatta newcastle a gitti diyorsun tamamda newcastle şuan premier ligden düşmemeye oynuyor bunu biliyormusun . Yozgatlıya gelince eziklerdeyken bu kadar sakatlanmadı şu an kötü oynama sebebi tamamen sakatlıktan yeni çıkmış olması .

Beşiktaşımızın problemi dilini tutmayı bilemeyen herşeyi çok bildiğini sanan taraftarlar ve kulüp doktorları . Son 3 senedir ligde sakatlıklardan en çok çeken takım Beşiktaş çoğu antremanda sakatlanıyor veya maçta ufacık dokunmada sakatlanıyorlar kulübümüzde ki fizyo terapist ve doktorlar ne biçim doktor ki bunları görüyorlar ancak çare olamıyorlar .
futbolun f'sini bilmiyosun diyosun.ondan sonra bizim doktorlarımız kötü diyosun.ben zaten futboldan çokm anlıyorum demedim.yönetim kötü dedim.bu doktorları benmi aldım kulübe.neymiş:yönetim almış.neymiş:yönetim bu konuda bile başarısızmış.düşünsene doktoru bile seçemeyen adam,nasıl futbolcu alsın.velev ki aldı.nasıl oynatsın.
sen milletin futbol bilgisini tartacağına önc kendi mesajlarındaki tezatları bi tart.ben cahil bile olsam aynı şeyi söylüyorum.vakitli veya vakitsiz.ama sen aynı paragrafta bile kendi söylediklerinle çatışıyon.bilader.
benide buraya kimse sokmadı.nifak falanda karıştırmıyom.adam gibi doğru bildiğimi söylüyom.bence sende öyle yap.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
tacicool Ofline   Alıntı ile Cevapla