Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2008, 08:52   #1
ozlem
 
ozlem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
tek kolla bıle oynarım

“Oynamam zor gözüküyor ama zoru severim. Hayati önemdeki bu sınavda tek kolla da forma giyerim.”

YILLARCA formasını giydiği F.Bahçe’ye karşı oynama şansını ilk kez yakalayan ancak sakatlığı şu an için izin vermeyen Beşiktaş’ın milli kalecisi Rüştü Reçber “Tek kolla bile olsa derbideki yerimi alacağım” dedi. İstanbul BŞ maçının ilk yarısında sağ omzundan sakatlanarak karşılaşmayı tamamlayamayan Rüştü, ligin ilk yarısında Kadıköy’de oynayamadığı derbiden sonra bu maçı dört gözle beklediğini açıkladı. VATAN’a konuşan tecrübeli file bekçisi şöyle devam etti: “Bazı çevrelerin beni hâlâ F.Bahçeli gibi göstermesine anlam veremiyorum. Şu an için adalemde kanama var. Sağlık ekibimiz derbide oynamamın zor olduğunu söylüyor. Ama ben zoru severim. Bizim için hayati önem taşıyan bu maçta oynamak istiyorum. Tek kolla bile olsa, oynamak istiyorum.

Kadıköy’deki ilk maçta hocam Ertuğrul Sağlam’ın kararı nedeniyle forma giymedim. Ben, formasını giydiğim her kulüpte tüm benliğimi ortaya koyarım. İnsanlar hâlâ çeşitli spekülasyonlar yapıyor. Beşiktaş forması altında aylardır bu maçta oynamayı bekliyorum. Karşılaşma zamanı geldiğinde de, bandaj, iğne ne gerekiyorsa yapacağım

‘ŞAMPİYONLUK İSTİYORUM’

DOKTORUMUZ Ayhan Optur ve sağlık ekibi benimle çok yakından ilgilenip, maça yetişmem için ellerinden geleni yapıyor. Daha önce F.Bahçe’de şampiyonluklar yaşadım. Ama Beşiktaş’ta bu mutluluğu tatmayı çok istiyorum. Bizim her zaman yanımızda olan taraftarımıza bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz. Daha bizim adımıza ortada kaybedilmiş hiçbir şey yok. Hafta sonundaki derbiyi mutlaka kazanarak, yine yolumuza devam edeceğiz. Futbolu bırakmadan önce, Beşiktaş’ta şampiyonluğu bir kez daha tatmak istiyorum.”

Click the image to open in full size.Beşiktaş’ta sakatlığı süren Rüştü’den F.Bahçe derbisi için mesaj

KARTAL YİĞİT
ozlem Ofline   Alıntı ile Cevapla