Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2008, 17:04   #42
_Blackseagless_
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yattara ile 3 yıl daha


Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gineli oyuncuları Yattara'nın sözleşmesini 3 yıl daha uzatacaklarını söyledi.

26.03.2008 12:44


Click the image to open in full size. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, büyük olasılıkla gelecek hafta Gineli oyuncuları İbrahima Yattara'nın sözleşmesini 3 yıl daha uzatacaklarını söyledi.
Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yattara'yı gelecek sezonlar için de kadrolarında görmek istediklerini belirterek, ''Gelecek hafta Yattara'nın menajeri Adnan Demir, Trabzon'a gelecek ve bir görüşme yapacağız. Yattara'nın sözleşmesini 3 yıl daha uzatacağız. Herhangi bir sorun olmaz. Yattara da kalmak için istekli. Bizden biri ve Türk vatandaşı olmak istiyor zaten'' dedi.
Beşiktaş'ın Yattara ile anlaştığı yönündeki haberlerin siyah-beyazlı kulüp tarafından yalanlandığını ifade eden Şener, ''Onun için bu konuda konuşmaya gerek yok. Yattara'nın sözleşmesi sürüyor. Zaten böyle bir şey olmaz. Ama halen daha yazıyorlar. Sinan Engin de Trabzonlu. Öyle bir şey zaten yapmaz'' diye konuştu.
Gelecek yıl için güçlü bir kadro oluşturmak istediklerini ve bunun için çalışmalara erken başladıklarını kaydeden Şener, şunları söyledi:
''Arkadaşlarımız transfer çalışmalarını yurt içi ve yurt dışında sürdürüyor. Şu an 6 ülkede izleme yapıyoruz. İzleme süresi ay sonunda bitecek ve imza süresi başlayacak. 10'un üzerinde futbolcu transfer edeceğiz. Gurbetçi, yabancı ve yerli oyuncular alacağız. Bunların biri kaleci olacak. Ben de hafta sonunda yurt dışına gideceğim. Belçika ve Fransa'da bazı görüşmelerim olacak.''
-YATTARA İÇİN BAŞVURU TAMAMLANDI-
Trabzonspor'da, Gineli oyuncu İbrahima Yattara'nın, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına başvurusu için gerekli evrakların tamamlandığı bildirildi.
Bordo-mavili kulübün, Yattara'nın isteği üzerine vatandaşlık başvurusu için gerekli evrakları tamamladığı, Gine Milli Takımı kampında bulunan oyuncunun Trabzon'a dönüşünün beklendiği kaydedildi.
Hafta sonu veya gelecek hafta başında başvuru yapacağı bildirilen Yattara, daha önce Türk vatandaşlığına geçmesi halinde takımda çok sevdiği Sürmeneli oyuncu Hasan Üçüncü'den esinlenerek ismini İbrahim Üçüncü olarak değiştireceğini açıklamıştı.
Gine Milli Takımı'nda forma giyen Yattara'nın, Türkiye'ye ilk geldiğinde Futbol Federasyonu'na başvuru yapmadığı için 5 yılını doldurmasına karşın Türk statüsünde forma giyemeyeceği bildirildi.




kaynak : Yattara ile 3 yıl daha - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi

__________________
Click the image to open in full size.
_Blackseagless_ Ofline