Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2008, 04:30   #1
Efsane48
1903-1984-2008
 
Efsane48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Smile Beşiktaş günlüğü

Beşiktaş günlüğü

Click the image to open in full size.



Kadro dışı bırakılan Ricarhindo'nun, çalışmak için saha, saat ve bir hoca talebinde bulunmadığı belirtildi.
26.3.2008



Ricardinho
gün sayıyor

Kadro dışı bırakılan Ricarhindo’nun, çalışmak için saha, saat ve bir hoca talebinde bulunmadığı belirtildi. 1,5 ay sonra sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı’nın ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yunus Yıldırım
bir adım önde

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yönetecek hakem üzerinde tahminler yapılmaya başladı bile. MHK’nin, Yunus Yıldırım, Kamil Abitoğlu ve Kuddusi Müftüoğlu isimleri üzerinde durduğu belirtiliyor. Yıldırım’ın bir adım önde olduğu da ifade ediliyor. Üç hakemin ortak özelliği, bugüne kadar Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi yönetmemiş olması. Zaten aralarında tek derbi yöneten ise, (Galatasaray-Beşiktaş) Müftüoğlu. Bakalım ipi hangisi göğüsleyecek ya da aradan başka bir isim mi sıyrılacak?

Biletler bugün satışta

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin biletleri bugün satışa çıkıyor. Biletix gişeleri, 0216 5569800 numaralı Biletix Call Center ve Biletix internet adresinden satışa sunulacak biletlerin fiyatları şöyle: VIP Üst B-E: 600, VIP Üst A-F: 375, VIP Alt A-F: 300, VIP Alt B-E: 325, VIP Alt C-D: 375, Numarlı Orta: 300, Numaralı Kenar: 250, Kapalı Üst: 200, Kapalı Alt: 150, Yeni Açık: 60, Eski Açık: 60 YTL.

Süper ikili elele

Lig’in ikinci yarısında, atıp attırdıkları gollerle Kartal’ın adeta lokomotifi haline gelen Nobre ve Holosko, Fenerbahçe derbisinde bir haftalık aradan sonra yeniden buluşuyor. Geçen hafta Slovak futbolcuyu sağ kanada çeken teknik ekip, bu kez Serdar Özkan’ı aynı yere monte edip, Holosko’ya forvette Nobre ile birlikte forma verecek.

Serdar Kurtuluş 3 kilo verdi

Sakatlığı nedeniyle 4.5 kilo alan Serdar Kurtuluş, uygulanan diyet sonrası bu fazlalığı 1.5 kiloya kadar düşürdü. Derbide hocasından görev isteyen genç oyuncu, “Büyük bir bunalım devresi atlattım. Şu an iyi durumdayım. Görev verilirse, ben hazırım. Elimden geleni yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın” görüşünü belirtti.

‘Goller Beşiktaş için’

Kartal’ın golcü futbolcusu Nobre galibiyetten emin. Tecrübeli oyuncu, “Fenerbahçe’de ailece görüştüğümüz arkadaşlarım var. Ancak bu hafta sonu kendilerini üzeceğim. Evimizdeki bu önemli maçı kazanmak için her şeyi yapacağız. Fenerbahçe’de mutlu günlerim geçti. Ama gollerimi bu kez Beşiktaş için atacağım. Hiç şansları yok” dedi.

Konsantrasyon
üst düzeyde

Siyah-Beyazlı ekibin 2. kaptanı İbrahim Toraman, cezası bittiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Fenerbahçe maçında oynayamasaydım, kahrolurdum. Hem benim, hem de takımın konsantrasyonu süper” dedi.

‘İtalyanlar
derbi görsün’

ULEB Cup çeyrek finalinde Galatasaray ile İtalya’da karşılaşacak Beşiktaş Cola Turka’nın Antrenörü Ergin Ataman, “Sonuçta bir Türk takımı yarı finale çıkacak. İtalyanlar gelsin de derbi seyretsin” dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
Efsane48 Ofline   Alıntı ile Cevapla