Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2008, 08:28   #14
Pritt

Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

'Paramı alamadım neden sevineyim'

.. Ve kadrodışı bırakılan Ricardinho konuştu: 'Galatasaray derbisinde sevinmediğim söyleniyor... 4 aydır para almıyorum, neden sevineyim ki!'
27.3.2008

İmza atmayınca...
Beşiktaş'ta kadrodışı bırakılan Ricardinho, suskunluğunu Lig TV’ye bozdu... Hakkında birçok söylenti çıkarılan Sambacı, 4 aydır alacaklarını tahsil edemediği için moralinin bozuk olduğunu belirtti. İşte Rico’nun sözleri: Kulüpten uzaklaştığımı tam olarak bilmiyorum. 1 hafta önce avukatım kulübe bir yazı yolladı. Ödemeler yine yapılmadı. Daha sonra kulüpten bana ödemelerimin yapıldığı hakkında bir belgeye imza atmamı istediler. Ben de imzalamadım ve kadrodışı bırakıldım.”
‘Herkese teşekkürler’
“Galatasaray maçında sevinmediğim söyleniyor. Siz 4 ay ödemelerinizi geç alsanız yüzünüz güler mi? Ben başka bir ülkede yaşıyorum. Ben ailemi getirdim. 4 ay ödeme yapılmadıktan sonra yüzüm gülemezdi. Ve sadece bana ödeme yapılmadı. Diğer futbolcuları bilemem. Onların sorunu... Ancak onlara ödendiğini biliyorum ama bana ödenmedi. Ben Beşiktaş taraftarına minnettarım. Brezilya’da da çok futbol oynadım ancak hiç böyle destek görmedim. Arkadaşlarıma da teşekkür ederim.”
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla