arkadasalar bazi yorumlari gercekten anliyamiyorum. neymis? besiktas icin degil para icin oynuyormus. adam tabi para icin oynuyor. dünyanin her yerinde profesyonel futbolcular ilk olarak parayi düsünür. adam besiktas in renklerini sevdigi icin gelmedi ki. maddi yönden en iyi imkanlari sundugumuz icin geldi. adam besiktas taraftari mi sevdigi icin oynasin? yok böyle birsey. siz hep rico ya tepki yapacaginiza bir de öbür tarafa baksaniza. futbolcularin sampiyonluga giderken böyle sorun cikmasini önlemek icin kontrat gereklerini yerine getirmesi gereken bir yönetim var ve bunu yapmiyorlar. ben gercekten o uefa ya gönderilen imza listesini görünce cok üzüldüm. artik ne duruma düstügümüzü düsünün. adamin parasini niye vermiyorlar? sen mukaveleye su günlerde ödeme yapacam demissen ve bunu yerine getiremiyorsan bu cok cok cok büyük bir hata. ödemeleri planlayamayan bir yönetim den ne beklenir? bu takimin giderleri gelirleri belli degil mi? bir lise talebesi bile bu verilere göre bir hesap yapabilir. ama bizim yönetim yapamiyor. artik öyle biktim ki bu adamlardan. gercekten nefret ediyorum. kaldiklari her gün besiktas a zarar.
not: ricardinho disinda herkes parasini aliyor. bir tek ona ödeme yapilmiyor. insan in piskolojisi bozulur be. sirket de herkes maasini alsin sana para yok densin. ne yaparsin?
Konu inspekta tarafından (27-03-2008 Saat 08:37 ) değiştirilmiştir..
|