Evet Kadir Haklısın,
Önceki seneye kadar sürekli Kapalı daydım oranın atmosferinide,gecen seneyle birlikte açığın performansınıda maç içerisindeki durumlarınıda tahlil etme imkanı bulduk...
Kapalı üst coştumu zaten bütün stadı alıp götürüyor burda sorun yok herkez onunla birlikte gidiyor zaten..Diğer maçın koptuğu anlarda ne bileyim organize olmuş bir yeni açık yok ki maçı biraz da kale arkası alıp götürsün çarşıya bi iki dakka by-pass yapsın..
Yeni açıkta gecen sene ve bu sene içinde olduğum için biliyorum hiç böle bir organizasyon göremedim...
Kapalı da ki adam psikolojisinide biliyorum çok uzun bi süre ordaydık,Kapalıda ki adam yapısı itibarıyla yeni açığın katılmasını istiyor,görsel şov olsun,konfeti olsun vs vs..Ama kapalının yeni açıktan gelen sesi pek önemsediği de söylenemez...Kapalı çünkü hepimizin ve bütün ezik ve sefillerinde kabullendiği gibi dillere destan bi yer...
Yapılacak pek birşey görmüyorum,böyle gelmiş böyle gider gibi hissediyorum...
Antipati içinde yeni açığı canlandırmak yerine yada ne bilim maçın ortasında çarşı beste söylerken siyah-beyaz çekmek yerine en azından çarşıya katılarak bi ses ahengi yaratması gerektiğini düşünüyorum ki aradaki mesafe sebebiyle hızlı olmayan besteler dışında burdada sorun çıkmıyor değil..
Uzun lafın kısası Cefakar Yeni Açıktan Güzel Görüntüler,Konfeti Showlar..