Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2008, 13:47   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nankörlük yapma Bobo

Siyah-Beyazlılar’ın başkanı, Sinan Engin ile birlikte golcü oyuncuya ikazlarda bulunarak, “Sezon başında alacağına büyük zam yaptık. Sen ise ekmeğini yediğin yeri mahkemeye veriyorsun” dedi

Click the image to open in full size.


Beşiktaş, Ricardinho'dan sonra Bobo ile de yol ayrımına geldi. Siyah-Beyazlı kulüp Ricardinho ile beraber geçmişe dönük alacaklarını isteyen Bobo'yu sert bir şekilde uyardı. Beşiktaş yönetimi, avukatı Marcos Motta ile kulübe ihtarname çeken Bobo'ya dilekçesini geri almasını ve Siyah-Beyazlı kulüpten alacağı olmadığına dair kağıdı imzalamasını istedi.

SERT UYARI GELDİ

HERŞEY İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında başladı... 2-1'lik mağlubiyetten sonra Ricardinho ve Bobo, avukatları aracılığıyla Beşiktaş Kulübü'ne alacaklarının ödenmesi için ihtarname çekti. Ricardinho ve Bobo'nun ihtarnamesi karşısında Beşiktaş Kulübü, Ricardinho'nun sözleşmesini tek taraflı fesh ederken hakkını FIFA'da aramasını istedi. Bobo'yu da sert bir şekilde uyaran Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, yıldız futbolcuya "nankörlük yapmamasını" söyledi.

SORGUYA ÇEKİLDİ

GEÇTİĞİMİZ pazartesi günü Başkan Yıldırım Demirören ve Menajer Sinan Engin, Bobo ile özel bir görüşme yaptı. Bobo'nun 3 maç başı, 2 maç primi ve iki aylık alacağının olduğunu hatırlatması üzerine Başkan Demirören, "Beşiktaş Kulübü'nde kimsenin parası kalmaz. Bize nankörlük yapma. Sezon başında sözleşmeni yeniledik ve hiçbir futbolcumuza yapmadığımız şekilde senin paranı iki kat artırdık. Sen ise ekmeğini yediğin kulübünü mahkemeye veriyorsun. Biz bonservisi yüksek olan bir futbolcumuzun parasını vermemezlik yapmayız. Sen geleceği parlak olan bir futbolcusun. Unutma ki 3 yıllık daha sözleşmen var. Şimdi git, çektiğin ihtarnameyi geri al; biz de sana gördüğün kırmızı karttan dolayı ceza vermeyelim ve sezon sonunda transferinde gereken kolaylığı sağlayalım" dedi. Başkan Demirören ve Sinan Engin ayrıca Bobo'ya, Ricardinho'nun kendisini kandırdığını söylediler.

Nurettin ERCAN-Akşam
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla