Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2008, 21:29   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çarşı Memati'yi öldürenlere de karşı

Click the image to open in full size.
Çarşı Memati'yi öldürenlere de karşı


Kurtlar Vadisi sevilen karakterlerinden Memati'nin rol icabı öleceği sinyalinin verilmesi, hayranlarını harekete geçirdi.




Click the image to open in full size.

Memati fanatiği ve Beşiktaş taraftarı 4 esnaf, 'Çarşı Memati'yi öldürenlere de karşı' yazılı pankart yaptırıp Manisa çarşısına astı.

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin önemli karakterlerinden Gürkan Uygun'un canlandırdığı Memati'nin rol icabı ölüp ölmeyeceği konusu hayranlarını harekete geçirdi.

Manisalı Memati fanatiği ve Beşiktaş taraftarı Deniz Kural, Barış Ergin, Hüseyin Dağdelen ve Erkan Öztürk, 'Çarşı Memati'yi öldürenlere karşı' yazılı bir pankart yaptırdı.

Memati rolünü oynayan Gürkan Uygun'un fotoğrafının da yer aldığı pankart, Doğu Caddesi'ndeki bir giyim mağazasının önüne asıldı.

Pankartı işyerine asan Erkan Öztürk, son bölümde, kendileri gibi Beşiktaşlı olduğunu bildikleri Gürkan Uygun'un diziden ayrılacağı ve Memati karakterinin öldürüleceği yönünde sinyaller verilmesine çok içerlediklerini belirterek, "Halk Memati'yi benimsemişti. Diziden ayrılırsa kalbimiz çok kırılacak. Zaten Çakır'ın diziden ayrılmasını zor hazmettik bunu kaldıramayız" dedi.

Çakır'a cenaze namazı
Manisa'da daha önce de aynı dizideki Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı 'Çakır' karakterinin ölmesi yankı bulmuştu. Manisa kent merkezinde lokma döktüren Kurtlar Vadisi fanatikleri, Çakır'ın gıyabında cenaze namazı kılmıştı.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla