Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2008, 02:26   #1
yoshy_BJK
Only Besiktaş
 
yoshy_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çifte silahşor

Özel motivasyonla çalışan Nobre, "Bu defa boş geçmem" derken, Holosko da gol sayısını artırma konusunda iddialı Özel motivasyonla çalışan Nobre, "Bu defa boş geçmem" derken, Holosko da gol sayısını artırma konusunda iddialı.


Sezonun ikinci yarısında attıkları gollerle Beşiktaş'ın şampiyonluk mücadelesinde yer almasında büyük pay sahibi olan Nobre ve Holosko Fenerbahçe derbisi için de çok iddialı. İlk yarıda boş geçtiği Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı ikinci yarıda golünü atan Nobre, yine ilk devrede gol atamadığı eski takımı Click the image to open in full size.Fenerbahçe için adeta özel motivasyonla hazırlanıyor. Hırsı teknik kadroyu sevindiren ve performansı merakla beklenen Brezilya asıllı futbolcunun, arkadaşlarına "Fenerbahçe'ye golümü bu kez atacağım'' dediği öğrenildi.

TAKIMIN GOLCÜSÜ
Kartal'ın diğer kozu olan genç Holosko da, Manisa'daki golcü özelliğini yeni takımına taşıma başarısıyla dikkat çekiyor. Eski takımında 8 gol atan Slovak oyuncu, Beşiktaş formasıyla rakip ağlara 3 gol bıraktı. Gol sayısını 11'e çıkaran Holosko, takımının en skorer oyuncusu durumunda. Ankaraspor maçıyla yeni takımında ilk gol sevincini yaşayan, Denizli ve İstanbul BŞB maçlarında da ağları havalandıran Holosko'nun da şimdiki hedefi Fenerbahçe'nin kalecisini avlamak.
__________________
Click the image to open in full size.
ANTİ-COLORS
ANTİ-FB
ANTİ-GS
yoshy_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla