Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2008, 08:07   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Başkanın fermanıdır

"Bu saatten sonra Beşiktaş'ın kaybetme lüksü yok... İnönü Stadı'nda, seyircimiz önünde galip gelip, yine ligin zirvesine tırmanacağız."
28.3.2008



1 ‘Takıma güvenim tam’
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe derbisi öncesinde FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Zorlu karşılaşmadan 3 puan beklediğini dile getiren Başkan, “Beşiktaş’ın bu saatten sonra rakip kim olursa, olsun puan kaybetme lüksü olamaz. Kendi saha ve seyircimiz önünde galip gelip, tekrar ligin zirvesine tırmanacağız. Bu konuda camiamıza, teknik heyete, futbolcularımıza güveniyorum” dedi.
2 ‘Şanssızlığa ‘Dur’ diyeceğiz’
Taraftar, yönetim, teknik heyet ve futbolcu birliğinin sahaya yansıyacağını dile getiren Yıldırım Demirören, “Birçok karşılaşmada şanssız puanlar kaybettik, dış etkenlerden etkilendik. Artık bu duruma ‘dur’ diyeceğiz. Bu takımda tepeden tırnağa kadar kimse kaybetmek kelimesini aklından bile geçirmiyor. Tek yürek olup, adım adım şampiyonluğa gideceğiz. Taraftarımızdan derbide destek bekliyoruz” diye konuştu.

3 ‘Aziz Başkan’ı bekliyoruz’
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı İnönü Stadı’nda ağırlamak istediklerini ifade eden Demirören sözlerini şöyle sürdürdü: “Fenerbahçe Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ve yönetimini, Sarı-Lacivertli kafileyi evimizde en iyi şekilde ağırlayacağız. Centilmence geçecek maçın ardından aynı şekilde uğurlayacağız. Beşiktaşlılık duruşu bunu gerektirir. Artık statlarda küfür, kötü tezahürat ve kavga istemiyoruz.”

4 ‘Şampiyon olacağız’
“Bu karşılaşma çok önemli... Ancak bir final maçı olarak yorumlamak doğru değil. Ne kazanan şampiyon olur, ne de kaybeden yarışı kaybeder. Fakat ortada büyük bir avantaj ve prestij rekabeti var. Tabii ki kaybetmek istemiyoruz. Umarım centilmence bir maç oynanır ve kazanan taraf biz oluruz... Camiamızın şampiyonluk özlemine, kalan 7 maçta 21 puan toplayarak yanıt vereceğiz.”

Orhan YILDIRIM
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla