Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2008, 10:55   #2
halilsagir

halilsagir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yöneticilik vasıfları olan bir insan yok mu bu yönetimde , bosque ayrıldığında 3-3.5 milyon eurotazminatı vardı.sen ilk önce adama ödemeni yaparsın ki daha sonra olası davayı kaybettiğinde ekstra para , faiz ve borç yükünün külfetini çekmeyesin hukuksal yollarla hakkını aramaya dewam edersin en son 7 milyon euroydu yönetim haklıyız dedi.7.9 milyona çıktı bizim yönetimimiz kabadayı tavırlarla hareket ettiği sürece yargının yerine kendisi karar verdiğinden,hukuksal anlamda kör cahil olduğu için beşiktaşımızın paralarını yani bir kısmı bizim olan paraları sorumsuzca harcıyor

tigana giderken 2.3 milyon euro alacağını bağışlamıştır klübe almamıştır(sözleşmesine göre alabiliyor bosque gibi para düşkünü olsaydı alırdı.adam malideki fakirlere yardım ediyor ) çalıştığı dönemdeki son alacağı olan 150 bin euroyu istiyor yönetim adamı kaale bile almıyor o da mahkemeye verirse beşiktaşımız tazminat için 2.3 +faizde ona vereceğiz. size soruyorum aynı durumda siz olsanız ne yapardınız işten ayrılıyorsunuz son 2 maaşınızı istiyorsunuz ve karşılaştığınız tavır bu ?

tüpçü demirören şirketine eleman,işçi,yönetici ya da makine ve teçhizat alırken yatırım yaparken böle sorumsuzca hareket ediyor mu