Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2008, 10:11   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zirve aşkına

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Zirve aşkına
"G.Saray'a attığım gol liderliği getirmişti. F.Bahçe maçında da aynısını yapmak istiyorum. Kazanmaktan başka çaremiz yok".


ÖZLEMİ BİTİRMİŞTİ
Tarihi derbide Beşiktaş'ın en önemli gol umudu olan Nobre, F.Bahçe'yi yenip, yeniden zirveye çıkacaklarını iddia etti. G.Saray'a attığı golün 137 hafta süren liderlik özlemine son verdiğini hatırlatan sambacı, "F.Bahçe karşılaşması sonrası da aynı mutluluğu yaşamak istiyoruz. Belediye maçından hiç hesap etmediğimiz bir yara ile ayrıldık. Derbiyi kazanıp, o yarayı saracağız. Şampiyonluktan bahsedebilmek için başka çaremiz yok" diye konuştu.

KAZAN VE BEKLE
Derbiyi kazanıp, G.Saray ve Sivas'ın da puan kaybetmesini bekleyeceklerini dile getiren Nobre, sözlerini şöyle sürdürdü: "F.Bahçe'yi yendiğimiz taktirde maç fazlası ile yeniden zirveye çıkacağız. Diğer rakiplerimizin kaybetmesi durumunda da haftayı lider bitireceğiz. Şu anda beklentilerimiz bu yönde. 3 hafta oturduktan sonra kaybettiğimiz liderlik koltuğuna bir kez daha kurulursak bu kez kimse elimizden alamaz."
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla