Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2008, 10:25   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
1 numara konuşuyor

1 numara konuşuyor
Click the image to open in full size.

Sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan Rüştü, "Derbide sahadaki yerimi alacağım. Seyircimizin de desteğiyle kazanacağız" dedi.
29.3.2008



‘Kalede ben varım’
Sezon başındaki Süper Kupa ve ligin ilk yarısındaki Fenerbahçe karşılaşmalarında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Rüştü Reçber, bu kez oynuyor! İstanbul Büyükşehir Belediye mücadelesinde Adriano’yla çarpışan ve maçı yarım bırakan tecrübeli file bekçisi milli takım kadrosundan çıkarılmıştı. Dün takımla birlikte çalışmalara başlayan tecrübeli file bekçisi müjdeyi verdi: Derbide kalede ben varım...
‘Özlemi dindireceğiz’
Fenerbahçe'de çok güzel günlerinin geçtiğini dile getiren Rüştü Reçber, “Artık o günler geride kaldı. Beşiktaş’ın başarısı için mücadele ediyorum. Benim için derbiden daha öte bir karşılaşma olmayacak. Profesyonel bir oyuncuyum, takımımın başarısı için elimden geleni yaparım. Camiamız uzun süredir şampiyonluk yaşayamıyor. Bu sezon önümüzde iyi bir fırsat var, kupa özlemini elele verip dindireceğiz” diye konuştu.
‘Söylentiler bitecek’
Belediye karşılaşmasında sakatlandıktan sonra huzursuz olduğunu dile getiren Rüştü Reçber, “Hemen aklıma ‘Bilinçli olarak Fenerbahçe’ye karşı oynamayacak’ eleştirileri geldi. Ancak tüm söylentilerin yersiz olduğunu herkes görecek. Tamamen iyileştim ve oynayacağım. Futbol bir takım oyunu ve ben bu takımın bir parçasıyım. Seyircimizin de vereceği destekle kazanan taraf biz olacağız ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacağız” dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla