Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2008, 11:10   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Villarreal-A.Madrid

Click the image to open in full size.
Ekranda Futbol festivali
Haftasonu oynanacak olan 20 maç, futbol severlerin yüzünü güldürecek.
29 Mart 2008 09:38
Milli futbolcumuzun takımı 3’üncü, rakibi ise 4’üncü sırada ve kazanan taraf bir anlamda 6 puanın sahibi olacak. Hafta sonu bunun dışında tam 19 futbol maçı ekranlara gelecek.

Televizyonda yayınlanan maçları seyretmekten keyif alan futbolseverleri yine güzel bir hafta sonu bekliyor. Tam bir şölene sahne olacak cumartesi ve pazar günü 20 ayrı karşılaşma ekranlara taşınacak. Değişik liglerden 10 maçın canlı yayınlanacağı cumartesi ekranında tabii ki, bizim gözümüz kulağımız Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde olacak. Ancak saat 19.00’da oynanacak dev mücadelenin ardından futbolseverleri bir sürpriz bekliyor.

İspanya Ligi’nin 56 puanla 3’üncüsü Villarreal ile 50 puanlı 4’üncüsü Atletico Madrid, izleyicilere futbol ziyafeti sunacak. Kazananın ligi ilk 4’te bitirerek Şampiyonlar Ligi’ne katılma yolunda büyük avantaj yakalayacağı maçta, ev sahibi ekibin en büyük kozu Nihat Kahveci.

Ligin ilk yarısında takımının 4-3 kazandığı karşılaşmada Atletico’ya attığı 2 golle galibiyeti getiren Türk yıldız çok formda. Atletico Madrid’de ise gözler Diego Forlan’ın üzerinde olacak. Bu sezon Villarreal’den transfer edilen Uruguaylı golcü, 3 yıl formasını giydiği eski takımı ve seyircisi önünde mücadele edecek. Saat 23.00’te başlayacak maçı NTV canlı yayınlıyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla