Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2008, 15:07   #6
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
neilblack´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yazacak bişeyin söylicek adam gibi sözün yoksa yazma biz burda kimseye saygısızlık etmeden yazı yazıyoruz yok çenenizi kesin yok susun sen kimsin de adam susturuyosun katılmadığın bişey varsa kendi fikirlerini yazarsın o kadar o sözleri söyleme hakkını nerden alıyorsun merak ediyorum maç skorlarına takılıp kalmıyoruz oynanan futbola bakıyoruz sana sorsak şampiyonluğa oynuyoruz dersin peki oynana futbol???
biz soyleyecegimizi direk soyluyoruz kardesim begenirsin begenmezsin ayri konu kesin cenenizi diye soyluyorsam isyan ettiriyorsunuz artik demektir olof melberg coloccini meite bu adamlari istedi ilk basta sizin begenmediginiz ertugrul saglam ne oldu alabildimi yonetim alamadi kaldiki bu takim kurulali daha 1 sene olmamis teknik ekibin yeni cogu futbolcun yeni alt yapidan futbolcular monte edilmis takimina cok ovdugunuz fenerin ilk senelerini hatirliyormusunuz omurgasi belli olana kadar savruk sacma sapan bir futbol oynaniyordu herseyin zamani olur ertugrul hoca zicodan 100 kat daha iyi bir hocadir bunu zamanla anlayacaksiniz ben dedim yonetimle ilgili ise sezon sonu sampiyon olalim ondan sonra elestiri nasil yapilir hepinize ogretecegim merak etmeyin