Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2008, 15:59   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İnönü'den çıkış yok!

Click the image to open in full size.


İnönü Stadı'nda bu sezon Liverpool, Marsilya, G.Saray ve Trabzonspor gibi takımları yendiklerini hatırlatan Beşiktaş Menajeri, taraftarlarının desteğiyle F.Bahçe'yi de eli boş göndereceklerini iddia etti. Engin, derbide liderliği devralacaklarını savundu...
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Fenerbahçe karşısında favorinin kendileri olduğunu söyledi.
Derbide galibiyete yakın taraf olarak Fenerbahçe'nin gösterilmesinin kendisini ilgilendirmediğini belirten Engin, “Bizim tek düşencemiz kazanmak. Bu sezon diğer derbi maçlarda sahamızda galip geldiğimiz gibi Fenerbahçe maçını da kazanarak sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Ligde artık kolay maç yok. Hedefimiz öncelikle Fenerbahçe'yi yenerek kaybettiğimiz liderliği tekrar ele geçirmek” dedi.
Engin, taraftarlarının desteğiyle İnönü Stadı'nda Liverpool, Marsilya, Galatasaray ve Trabzonspor gibi büyük takımları yendiklerini hatırlatarak, Fenerbahçe maçını kazanarak geçen haftaki mağlubiyeti affettirmek istediklerini söyledi.
Fikstür avantajı bizde
Şampiyonlukta yarıştıkları rakiplerine göre fikstür avantajları bulunduğunu da vurgulayan menajer Engin, “Fenerbahçe bizden sonra Chelsea ile oynayacak. F.Bahçe ayrıca ligde G.Saray ile deplasmanda karşılaşacak. Ama sonuçta bu bir derbi mücadelesi. F.Bahçe'yi yendiğimiz takdirde bir sonraki hafta deplasmanda oynayacağımız Sivasspor maçını da kazanırsak hangi takımın şampiyon olacağı konusu biraz olsun netleşbilir” ifadelerini kullandı.
Derbi öncesi takımda her şeyin yolunda gittiğini de ifade eden Sinan Engin, “Sakat futbolcularımızın da iyileşmesiyle cezalı Bobo haricinde eksiğimiz bulunmuyor. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle derbiyi kazanarak yolumuza devam edeceğiz” dedi
Doğum gününde hediye bekliyor
Pazar günü 30 yaşına girecek olan Cisse doğum günü hediyesi olarak galibiyet istedi. Fransız futbolcu arkadaşlarına, “Pazar günü doğum günüm. Sizden F.Bahçe'yi yenerek bana güzel bir hediye vermenizi bekiyorum” dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla