Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2008, 00:41   #13
Deckard

Deckard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ladybjk_1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya ben şunu anlamıyorum onun için bu konuyu açtım arkadaşlar.takım yenince yere göğe sığdıramıyoruz yenilince niye bu kadar celalleniyoruz.biz değilmiyiz yenilsende yensende seninleyiz diyen.yendiğimiz zaman yönetimdekiler farklı kişiler miydi?bugün mü değiştiler yani?lütfen kızgın olunabilir,bende kızgınım üzgünüm,gözlerim şiş ağlamaktan ama yapacak bişey yok bu takım bizim canımız lütfen canımızı acıtmayalım.(istanbuldakilerden diye not düşmem gerekirdi.uzakta olanları kastetmedim.bende şehir dışında olsam gelemezdim muhakkak maça.)
Ruhsuzlar, ruhsuz... Böyle ruhsuz top oynayacaklarsa gitsinler başka takımlarda oynasınlar.

Yenilsen bile şerefinle yenileceksin. Öyle bir yenileceksin ki, sen boynun bükük soyunma odasına giderken, o taraftar seni yanaklarından akan gözyaşlarıyla ayakta alkışlayacak.

Sen bu akşam İnönü'de görebildin mi o ruhu?

Biz seyirci değil, taraftarız. Benim adım üzerimde "Taraftar", yani ben tarafım. Ben yenince yerede sığdıramam, göğede. Böyle ruhsuz oynayıpta yenilince yerden yerede vururum.