Temeli sallanan çürümüş ve çatlak veren bir bina düşünün,elinde sonuna yıkılacak olan bir bina,bunu sıva atarak ayakta tuta bilirmisiniz,bana göre çok zor o temel çürümüşse o bina yıkılır. Beşiktaş içinde bu durum böyledir. Şampiyon olacağımıza en çok inananlardan biriydim,Fenere yenilmeden önce.
Biz Feneri yenerken zamanında,en kötü günlerimizde kalecisiz,10 kişi Kadıköy`de çokmu iyi takımdık. Ama çıkar bu feneri mücadelemizle inancımızla yener geçerdik.
Biz Feneri 4 maçtır yenemiyoruz,demekki çok şey değişmiş. Fener kalite kazandı ona eyvallah,ama biz 5 seneden beri saydığımız yerdeysek değişmesi gereken temel,yönetim ve kongre üyelerine kadar giden temeldir. Beşiktaş hep hakemlere boyun eğecekmidir ? Bence Beşiktaş hakemi feneri yenseydi yenerdi bu saaten sonra artık kimse o olaya o gözle bakmıyor. Peki sizin karşınızda Beşiktaş`ın haklarını savunamayan bir yönetim olduğunu düşünün,rakibim kendi hakkını savunamayacak bende boş durucam.
Şampiyonluk çatlaklara yapılan bir sıva olur ve ikincisi görmek bu yönetimle hayal olur. Onun için biz iki sene daha şampiyon olmaylaım,ama tıpkı kendini yenileyen Kartal gibi pençelerimizi yani yönetim ve camiamızı yenileyelim. Hastalık yapan mikroplardan kurtulalım,Demirören`nin vermiş olduğu 5 yıllık mikropları temizleyelim,Beşiktaş`ta 100 tane kongre üyesi varsa 80 tanesi Fb li yada Gs li,sizce bu şampiyon olamamaktan daha vahim bi durum değilmidir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |