Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
ya hepiniz takmissiniz ertugrul hocaya...size yalnizca bir sorum var hakem hatalari olmasa biz su an lider olurmuyduk olmazmaydik...yani ben hesapliyorumda en az 10 puanimiz calindi ama hala herkes ertugrul hoca gitsin yok fenerliymis yok suymus yok buymus...bu yönetim ve bu hakemlerle ertugrul degil morinho gelse yemin ederimki basarili olamaz ama buldunuz hemen bir suclu yüklenin bakalim ....gordon gibi futbolculari alan yönetimi suclamayin hic...hem simdi hoca gitse yeni hoca elecek yeni futbolcular takim yine toparlanana kadar gelecek sezonda bitecek...bence 3-4 tane cok iyi transferle bu takim cok basarili olur |
Birader sen de hakemlere takmışsın hakemlerin hepsi kendine verilen misyonu yerine getiriyor tamam haklısın ancak dün görmedim mi be kardeşim... adamlar canının istediği zaman,lazım olduğu vakit kalemize geldiler gol atıp gittiler,inan bu futbolla hakemsiz de yenerlerdi.Ben 6 aydır yazmaktan bıktım,bu takım başta yönetim olmak üzere,hocası ve futbolcusuyla yetersizdir.Febe'ye 4.kez üst üste yenilmiştir.Adamlar 13 senedir ligi draft ederken bizim ise 1 şampiyonluğumuz var..Beşiktaş da hiç bir kimsenin acemi olmaya hakkı yok,acemilerinde burada işi yok.Tehlikenin farkındamısınız.Türkiye 2 büyüklü bir lige gidiyor