Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2008, 17:35   #21
Halil Patiron
Banned

Halil Patiron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aciyorum gercekten aciyorum... toptan az bisey anlasaniz, bakiye sucu vermezdiniz cünkü bakiye kadar gelene hic birisi durdurabildi mi ezikleri??, ugur borali örnek alalim.... kendi kalesi önünde aliyo topu ve 6-7 oyuncuyu kendi basina geciyo , ne hareket yapiyo ne baska bisey, tek hizli kosuyo. ozaman bakinin ne hatasi var. savunmanin ortasinda gayet iyi bi performans sergiledi. ondan sonra 100% erturul saglamin hatasiydi. herkes biliyo ki baki mercimek savunmanin solunda top oynuyamaz. niye mi? ilk problem baki hizli bi oyuncu degil ikincisi cok agir oynuyo----> onun yeri savunmanin ortasi. bu yüzden de fenerbahcenin hizili kanat oyuncularina karsi yetersiz kaliyo(Gökahn gönül). cok normal bisey. burda bakinin hic bi sucu yoktur. tek suclu vardir buda teknik heyetin.
Baki yine ruhuyla 100% oyununu ortaya koymaya calisti. ama öbürleri?? DELGADO(topu kaybettikten sonra pesinden kosmayi birakti)??? TELLO(inancsiz oynadi)???? CISSEE(hazir degildi)????? GÖKHAN ZAN(alex gibi minike karsi kafa mücadeleyi kaybediyo)???? bunlara niye bisey demiyosunuz. Bakiyi aldiniz ve ona kizmadan baska bisey yapamiyosunuz.
Adam olun hepiniz, baskada bisey demiyorum.
BEN BesiktasIMI ve BAKIMI SONUNA KADAR DESTELICEM NE OLURSA OLSUN CÜNKÜ BESIKTASIMI HERSEYDEN FAZLA SEVIYORUM!!
KENDINIZE GELIN.
FORZA BESIKTAS
FORZA BAKI