Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2008, 20:21   #14
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
blackpower´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yonetim hatası var bunu biliyoruz ama maç oynanırken yonetim yonlendirmiyor takımı yonetim ne olursa olsun bi yere kadar yonlendir ondan sonraso hocaya kalır .Hocaya bırakılan kısım da yerine getirilmiyor bguna futbolcular da dahi . Ama hoca cok acemi beşiktaşın buyuklugnu kaldıramicak güçte hala ..
Bu kadroylan,bu defanstaki adamlarlan çok daha iyi bir takım olacağımızı düşünüyormusun peki?Diyeceksinki bu adamları Ertuğlul Sağlam aldırdı.Ertuğlul Sağlamın aldırdığı adamlar,Holosko,Diatta,Higuain,Cisse gibi adamlar.Bunların ikisi fiyasko çıktı kabulümdür,hata yapmış olabilir.Lucede yapmıştı zamanında maldarasanuyu alarak!..Ama devre arasında hoca çok iyi bir stoper istedi ve korayın gönderilmesinden sonrada iyi bir ön libero.Peki yönetim ne yaptı?Ne olduğu bilinmeyen Gordonu aldı ve ön libero işini askıya aldı.Ve bu kadroylan ikinci yarıya devam etti Ertuğlul Hoca.Eğer Mellberg,Coloccini gibi adamları alabilseydi yönetim bugün şampiyonluğumuzu kutluyor olurduk inanın,bunu görmek bu kadar mı zor.Sadece bir stoperle bile şampiyon olabilirdik yani!..
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla