Alıntı: kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Bu kadroylan,bu defanstaki adamlarlan çok daha iyi bir takım olacağımızı düşünüyormusun peki?Diyeceksinki bu adamları Ertuğlul Sağlam aldırdı.Ertuğlul Sağlamın aldırdığı adamlar,Holosko,Diatta,Higuain,Cisse gibi adamlar.Bunların ikisi fiyasko çıktı kabulümdür,hata yapmış olabilir.Lucede yapmıştı zamanında maldarasanuyu alarak!..Ama devre arasında hoca çok iyi bir stoper istedi ve korayın gönderilmesinden sonrada iyi bir ön libero.Peki yönetim ne yaptı?Ne olduğu bilinmeyen Gordonu aldı ve ön libero işini askıya aldı.Ve bu kadroylan ikinci yarıya devam etti Ertuğlul Hoca.Eğer Mellberg,Coloccini gibi adamları alabilseydi yönetim bugün şampiyonluğumuzu kutluyor olurduk inanın,bunu görmek bu kadar mı zor.Sadece bir stoperle bile şampiyon olabilirdik yani!.. | Ben bunu transfer le kıyaslamıyorum hoca oyunu okuyamıyor durum bu işte hala da acemidir .Yanlış transfer olacaktır bunuda kabull ettik ama en azından bi oyunu okusun ya bole acemi hoca bizim işimize yaramaz bir cok takımda yanlış transferler var alışamayan uyum sağlayaman futbolcular filan . Bunlara bişi demiyorum ama hocanın anlayışı ve okuyuşu olmalı devamlılığı olmalı bunlar hala cok eksik hocada.Mellberg Coloccini de gelseydi bunlardan biri hala aynı olacaktı ..Cunku maç içinde hamleler oyun okuyuşu akıllıca kurtca taktikler geçer hoca bakımından .B u yonleri çok yetersiz demk istediğim ki bilgisi beşiktaşımız için yetersizdir..Oynamayan futbolcuyu oynatabilen bir hoca gerek bunuda deneyimli hocalar yapar .
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ..
Konu blackpower tarafından (30-03-2008 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir..
|