Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2008, 21:23   #3
asasmaz

asasmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazık. Koca klübün (takımın demiyorum klübün) bu halini bakinin üstüne yıkıyorlar. Hala ne zaman Demirören ıslıklanacak bu stadda merak ediyorum. Defans adamının işi zordur. 10 tane pozisyon kurtarırsın 1 ini kaçırırsın ıslıklanırsın. Baki kesinlikle bu tepkileri haketmiyor.

Futbol 11 kişiyle oynanıyor. Tek başına takımı kurtaramazsın. Zago, Guinti, Ronaldo nun yanında baki olsaydı aynı şekilde mi görünürdü oynadığı oyun. Kimse kusura bakmasın bu takıma Gattuso'yu da koysanız o da ıslıklanır. Hırs dersen fazlasıyla var kabiliyet dersen o da var. Ama tek başına defans olmuyor.

Baki'yi tribüne çağırdıklarında Ertuğrul göndermemiş. Ulan demiştim niye yollamıyon adamı. Meğerse haklıymış . Ertuğrul bizden daha iyi biliyor seyirciyi. Bu gün alkışladığı adamı hiç kabahati olmadığı halde yarın yuhlayacaklarını.

türkiye'nin en iyi ön liberolarından biri olan,hatta gerektiğinde stoperde oynayabilen,ve hatta bekte bile çok sırıtmayan koray'ı gönderen yönetim ve hocadan ziyade,orada oynamak mecburiyetinde bırakılıpta,çoğu oyuncu öylesine oynarken,hepsinden daha fazla koşupta,birşeyler yapmaya çabalayan,baki'yi eleştirmek,çok mantıklı değil.

Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir
asasmaz Ofline   Alıntı ile Cevapla