Alıntı:
VeYsEL1903´isimli üyeden Alıntı
ya bakiyi övüyolar harbi anlamıyorum futboldan mı anlamıyorsunuz siz adam 2 adamı geçti dün sonra febeliye verdi ne anladım ben o işten sonra yenilen 2. golde % bir milyon bakinin hatası var nasıl yok bütün takım sorumlu dersiniz herhalde taraftarlar boşuna ıslıklamadı bakiyi top geldiğinde bırakın ya bana baki iyi topçu demeyin . saçmalık . |
Bakiye iyi futbolcu diyen yoktur herhal,göz var nizam var sonuçta.Millet alay ediyor bizim Gs'lı Hakanla,servetle ettiğimiz gibi.Baki topu ayağına aldığında ıslık sesleri yükseliyor maçı izlerken,dalgaya alıyorlar adamı resmen...Ama herhalde dünkü mağlubiyetin tek nedeni Bakidir olarak algıladılar senin dediğini.Bütün futbolcular kötüydü dün tabiiki,kötünün yanında ruhsuzlardı...Dünkü maçın kaybedilmesindeki tek neden Baki değil tabiiki ama en büyük nedenlerden biri.Adam saatli bomba işte,dün maçı tamamladığına dua ediyorum ben,kazım kırmızıyı göstertiyordu az kala.O kadar dengesiz,futbolu düşünmeden oynayan bir oyuncu Baki,adama öyle bir dalıyorki diyorum gitti adamın ayağı.Savunulacak bir yanı yok,tek savunulacak yanı iyiniyetli olması.Bu da yeterli değil işte...