30-03-2008, 22:40
|
#7 |
Tecrübe Puanı: 18 ![[ ZeYneP ] is on a distinguished road](images/reputation/reputation_pos.gif) | Alıntı: nidya_1903´isimli üyeden Alıntı
sen maçı dün nerden izledin bilmiyorum ben staddaydım ama yazdıklarına göre sanki başka maçdan hasediyoruz Alex delgadonun önünden top alıyor top çalıyor Delgadoda tık yok kaç tane top kaybı yaptı haberin varmı senin çıkmış bana Delgado yu savunuyorsun bir takımın beyni bu kadar pas hatası yaparsa orta sahada sen defansa suç bulamazsın arkdaşım Delgado yuda senin gibi futbol cahilleri başımıza yıldız yaptıya artık daha birşey demiyorum | dün belki pek fazla birsey gösteremedi sadece delgado diil hic bir oyuncu dogru düzgün birseyler yapmadıı ama bu cok normal bi oyuncu her mac ii olck die bisey yokk bir cok yıldız futbolcuu her mac ii oynamıoo bi macta kötü oynar ama delgadoya bu macta kötü diebilirsin ama dier maclarda kötü diemessnn sevilla bosunamı istio delgadoyuu ozmn onlar salakmı ki kötü bi oyuncu alsınlarrr unutmaki ligde en cok hücum pasını isabetli verenn oyuncuuu ayrıca ocak-şubat ayınında altın adamı secildi bu secimi sans diildi.... önce dogru düzgün izle delgadoyu ondn sona yorum yap tek maclık yorum yapma !!
__________________ |
| |