Alıntı:
neilblack´isimli üyeden Alıntı
söylediklerine katılıyorum ve sana bir soru soruyorum umarım cevaplarsın tribünler başkanı başarılı mı buluyorlar başarılı bulmuyorlarsa neden gerekn şekilde protesto etmiyorlar ben bunun cevabını çok merak ediyorum eğer tribünlerin yönetimi protesto etmekle ilgili bir planı varsa bilmek isterim |
ya aslina bakilirsa onune gelen kendine carsi diyor surda okadar carsi nicki kullanan arkadasimiz var ama bikere inonuye girip mac bile izlememistir belki carsi populer bir isim artik dunyanin tanidigi bir marka oldu carsi bir sululettir somut degildir anlayacagin ancak tribun liderleri denen bir gurup ve yanlarinda 10 ar 20 ser adamlar var bunlar kesinlikle besiktastan para yiyenlerdir her takimin tribununde bu cinsten adamlar vardir baskalarinin sandigi gibi kapalinin tamami besiktas tribunune bedavaya giremez biraz abes olacak ama oyarlar adami borsaya acik bir sirkettir besiktas neden sustuklarina gelince sivas macindaki protesto unutulmasin ayrica daha cok kere yapildi ancak demir oren her secime tek aday girerse carsi ne yapsin pazar ne yapsin kongreden birtek erkek cikmiyorsa demir orenin karsisina