Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2008, 02:08   #5
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
uMuT TaCiRi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya abi tabiki para alıyorlar bunu kimse inkar edemez.Ama birşey derim de demek istemiyorum..Diyeceğim şey çok iyi birşey ama oda tribün abimiz keşke herkez onun gibi olsa
ama gerçek abiler vardır ki alen gibi mekan sahibi olmadı olmak istemediler..Yazmak istemiyorum yazamıyorum yani...çArşı nın abilerini biliyorum az çok nasıl buraya kadar gelindi bu ruh ne canlar verildi neler oldu onun için çArşı ya laf söylettirmem he ben çArşı mıyım hayır biz o abilerin yaptıklarının binde birini yapmadık ne haddimize biz sadece o şemsiyenin içindeyiz
gecen carsi yonetime neden karsi degilde yazdim ben orayi okursan beni daha iyi anlarsin ancak bunlarin oldugu gercegini goz onune almaliyiz ben alenin aldigi paraya birsey demiyorum sonucunda bir emek verdigi gercektir
ve onun gibi 5 10 kisi daha olabilir ancak besiktasin 50 kere falan sahasi kapatilmistir herhalde kufur ve siddet yuzunden mehmet 50 kez diyorum bunlarin cogunda kapalinin basrolde oldugu gerceginide biliyoruzdur diger tribunlerde var tabi ama kapali gibisi yoktur mehmet her stat kapanmasinda 200 milyar kayip etse besiktas 10 trilyon para yapar bunlarin hepsinin onune gecilmesi lazim artik bu buyuk olusum bunlarin onune gecmeli