Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
gecen carsi yonetime neden karsi degilde yazdim ben orayi okursan beni daha iyi anlarsin ancak bunlarin oldugu gercegini goz onune almaliyiz ben alenin aldigi paraya birsey demiyorum sonucunda bir emek verdigi gercektir
ve onun gibi 5 10 kisi daha olabilir ancak besiktasin 50 kere falan sahasi kapatilmistir herhalde kufur ve siddet yuzunden mehmet 50 kez diyorum bunlarin cogunda kapalinin basrolde oldugu gerceginide biliyoruzdur diger tribunlerde var tabi ama kapali gibisi yoktur mehmet her stat kapanmasinda 200 milyar kayip etse besiktas 10 trilyon para yapar bunlarin hepsinin onune gecilmesi lazim artik bu buyuk olusum bunlarin onune gecmeli |
ya abi sen nerelere geldin yapma yahu

benim dediğim şey ben bir değere bir ruha o ruh için can vermiş insanların kavgasına laf söyletmemek için bu konuyu açtım çArşı kimdir çArşı nedir sorusunu inan çoğu kimse bilmiyor bilmediği halde yazıyorlar fevri birşekilde stadda kim ne yaparsa yapsın çArşı dan biliyor ama sosyal birşey oldumu birşeyden bahsetmezler! seninbahsettiğin konu uzarda uzar yani senin dediğin kişilerde çArşı maskesi altınagirmiş insanlardır.asıl çArşı Beşiktaş'a zarar vermez he gerektiği yerde de haklıysa yapabilir istisnalar kaideyi bozmaz