Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2008, 08:11   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ya taraftar ne yaptı???

Arkadaşlar Hiçç kimse kusura bakmasın. derbide yenilginin baş rolü taraftardır. Daha maç bitmemiş ve bitmesinede neredeyse yarım saat var maçı kurtarabiliriz ama bizim dünyaca ünlü seyircimiz dünyaya bir ilk daha sunuyor ve bir takım nasıl taraftar tarafından durdurulur bunun örneklerini gösteriyor.haaa bu ilk mi? bence değil.

Aşırı sevgi ve fanatizm beşiktaşı bir sene daha haftalar kala şampiyonluktan ediyor...

Yaratıcılığa geldimi eyvallah, Yönetimi protesto dersen alası var, E. Sağlam yanlış takım çıkartıyor, Baki zaten topçu değil, Sinan engin Bilmem ne. Ulan bizde hiçmi suç yok. Maçı katlettik bee.

Sahaya atılan yabancı madde var. Küfür var. Kendi futbolcusunu maç bitimine yarım saat kala yuhalamak var. Ve sonrara çıkıp foruma yazalım '' bizler inandık. inanması gerekenler nerede''' baababaaaa.

Kendimize gelelim arkadaşlar bu takımı bizler bu hale getiriyoruz.. Biliyorum beni eleştiren arkadaşlar olacak ama siz TV den seyrederken seyircinin yaptıklarından dolayı birşey hissettinizmi? Kusura bakmayın ama ben hissettim. UTANDIM.

Veee hala gelmişiz E.Sağlamı eleştiriyoruz. o beşiktaşın geleceği. bunu bütün dünya görüyo ama bizim seyirci göremiyo. Ulan ezikler bile anladı hocanın gitmesinin takım için iyi olmayacağını ama biz anlayamadık. Zico ilk geldiğinde nasıldı.? Bu işler lafla, eleştirmekle yürümez. Sabır ve istirarla yürür. Biz kimin arkasında istikrarlı bir şekilde durabildik buna bakmak lazım.malesef hiç kimsenin kim gelirse yedik.

Burada İ.akını ve buraK' eleştirmeyen bir kaç kişiden biriydim. ve şimdi görüyoruz. kendimizi haklı çıkartmaya ve başkalarını eleştirmeye devam... elimize ne geçecekse.Biz böyle yaptıkça bırakın yıldız yabancıyı türk futbolcu bile bu ortamda oynama istemez. bkz.Nihat Kahveci.

Konu Pritt tarafından (31-03-2008 Saat 08:47 ) değiştirilmiştir..
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla