Alıntı:
HandaN´isimli üyeden Alıntı
Bahsettiğiniz şahıs Beşiktaşa senelerce futbolcu olarak emeği geçmiş birisidir. Ertuğrul sahasında sadece fb ye yenildi. gs yi trabzonu liverpool u yendiğinde yere göğe sığramadığımız kişidir. Ne oldu bi fenere yenildi diye hemen kelle isteniyor? Daha ilk senesi istediği takımı oturtamadı yaşı genç ve stres altında. Yönetim Ertuğrula dünya starı futbolcu alalım dedi de o mu kabul etmedi? Ya da alınamayacağını bile bile dünya starı bi futbolcuyumu istesin? transferleri hoca istemiş olabilir ama o da ayağını yorganına göre uzatıyordur. ha elinde iyi futbolcu da vardı Bobo gibi Bobo kırmızı kart yediyse oynayamadıysa bu maçta şuç hocanın mı takıma rico yu küstüren Ertuğrul mu? yönetim adam olsaydı da Del Bosque'ye 8 milyon Avro ödemeseydi de adam gibi transfer yapıp hocaya kaliteli futbolcu verseydi görseydik o zmana hoca ne yapıyor. Bahsettiğiniz şahıs ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM. Beşiktaşın çocuğu sizden benden çok bu takıma emek vermiş birisi. Hangimizin Ertuğrul kadar emeği var takıma Beşiktaş için forumlarda yazı yazmakla, maça gidip bağırmakla, yada evde tv başında taktik vermekle emek verilmiyor takıma. Eleştirilerinize dikkat edin İyi günde göklere çıkardık ama kötü günde yerin dibine sokmaya hakkımız yok. Ben ertuğrul a sabır göstermekten yanayım omuzlarında ağır bir yük var hem futbolcuların hem yönetimin hem de Beşiktaşımıza yararlı olmanın yükünü taşıyor omuzların. belki bu sene olmadı belki seneye de olmaz ama bir daha ki sene mutlaka olacaktır. İNANIYORUM. ha diceksiniz ki o kadar bekleyelim mi evet bekleyelim hocanın gönderilmesi fayda değil zarardır. her başarısızlıkta kelle almak doğru değildir. senelerdir paramı verin gideyim diyen başkana dayandık Ertuğrula neden dayanamayalım. Zaten biz değilmiyiz SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK diyen. Dişimizi sıkıp dayanacağız ve o da bunun ödülünü bizi sevindirerek verecektir. |
10 numarasın handan.Tşkler.